Tabata - Foodpoint
UGENS RET

UGENS RET

Ugens ret  -  uge 25

Boller i karry

Hjemmelavet kødboller lavet med masser af grønt & kærlighed, i cremet karrysovs. Jasmin ris & syltede grønne tomater.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret  -  uge 26

Lemon Chicken

De sprødeste saftige kyllinge inderfilet krydret med hjemmelavet urtesalt, serveres med vores hjemmelavet lemon marinade, Tabatas aioli, spidskålssalat & sprøde fritter.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret  -  uge 27

Crispy Chicken

2 sprøde drumsticks, cremet coleslaw, hjemmelavet karry-æble marinade, Tabatas aioli & sprøde fritter drysset med urtesalt.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret  -  uge 28 

Glad gris med BBQ

Langtidsbraiseret glad dansk grissebasse, med letrøget bbq sauce, knuste flæskesvær. Serveres med stegte kartofler, Tabatas ærtehummus, og hjemmelavet aioli. 


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Sidste åbningsdag fredag d. 12 juli

Derefter: SOMMERFERIE lukket.

Vi åbner igen fredag d. 16 aug. kl. 16.00

Takeaway Højbjerg - Ugens ret - Lækker takeaway - Takeaway Højbjerg - Tabata Højbjerg - Nem aftensmad - Hent mad Højbjerg

UGENS RET

Tabata Foodpoint skifter ugens ret hver mandag - ugen ud.

Tabata nyskaber elskede klassikere og kreerer nye livretter, simreretter - en verden af smag.

Det kunne evt. være tarteletter med høns i asparges, hvor man får de lækreste store butterdejsskaller.


Et par af favoritterne er Tabatas gryde, som består af braiseret okse, bacon, cocktailpølser, peberfrugt, gulerødder, champignon & med den mest creme kartoffelmos på siden & syltede grønt.

Vikinge gryde, som også er en favorit, består af braiseret gris, bacon, cocktailpølser, gulerødder, svampe. Gryden serveres med ris eller sprøde fritter, og syltede grønt på siden.