Tabata - Foodpoint
UGENS RET

UGENS RET

Ugens ret  -  uge 21 

Græske Frikadeller

Smagfulde hjemmelavet græske frikadeller, lavet med oksekød, feta, tomat & løg. Dertil serveres bådekartofler, hjemmelavet tzatziki, sidst men ikke mindst, salat med melon, grønkål & feta. (Hele retten er glutenfri)


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret  -  uge 22

Wienerschnitzel

Kam fra grisen med brunet smør, serveres med aioli, sommersalat lavet med spidskål, dild & syltede rødløg.

Sidst men ikke mindst, vælg i mellem: Tabatas sprøde fritter, eller kartoffelkompot med bacon, løg og persille.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret  -  uge 23

Panang Gai

Autentisk panang curry sauce med kyllingebryst, gulerødder, peberfrugt & edamamebønner serveres med basmati ris, salte peanuts & frisk lime.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret  -  uge 24

Lemon Chicken

De sprødeste saftige kyllinge inderfilet krydret med hjemmelavet urtesalt, serveres med vores hjemmelavet lemon marinade, Tabatas aioli, spidskålssalat & sprøde fritter.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Takeaway Højbjerg - Ugens ret - Lækker takeaway - Takeaway Højbjerg - Tabata Højbjerg - Nem aftensmad - Hent mad Højbjerg

UGENS RET

Tabata Foodpoint skifter ugens ret hver mandag - ugen ud.

Tabata nyskaber elskede klassikere og kreerer nye livretter, simreretter - en verden af smag.

Det kunne evt. være tarteletter med høns i asparges, hvor man får de lækreste store butterdejsskaller.


Et par af favoritterne er Tabatas gryde, som består af braiseret okse, bacon, cocktailpølser, peberfrugt, gulerødder, champignon & med den mest creme kartoffelmos på siden & syltede grønt.

Vikinge gryde, som også er en favorit, består af braiseret gris, bacon, cocktailpølser, gulerødder, svampe. Gryden serveres med ris eller sprøde fritter, og syltede grønt på siden.