Tabata - Foodpoint
UGENS RET

UGENS RET

Ugens ret - UGE 39

GRÆSKE FRIKADELLER


Smagfulde græske frikadeller lavet på oksekød, med feta, tomat & løg. Dertil serveres bådekartofler, hjemmelavet tzatziki, sidst men ikke mindst, salat med melon, grønkål & feta.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret - UGE 40

BUTTER CHICKEN


Autentisk Butter Chicken med masser af varme krydderier, krydrede gulerødder & saftigt kyllingebryst. Serveres med basmatis ris & mango chutney.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret - UGE 41

TABATAS VIKINGEGRYDE


Braiseret dansk grissebasse, cocktailpølser, bacon, champignon, peberfrugt, gulerødder.

 

Serveres med sprøde Fritter eller cremet kartoffelmos.

 

På siden serveres Tabatas hjemmesyltet grønt.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Ugens ret - UGE 42

(vi åbner kl. 16.00 alle dage i denne uge)


CRISPY CHICKEN


Sprøde saftige drumsticks serveres med cremet coleslaw, hjemmelavet karry-æble marinade, Tabatas aioli & vores sprøde fritter.


Tilkøb vores hjemmebagte fladbrød, det smager fantastisk til.


Ugens ret koster 99 kr.

Kan bestilles fra kl. 16.30.

Takeaway Højbjerg - Ugens ret - Lækker takeaway - Takeaway Højbjerg - Tabata Højbjerg - Nem aftensmad - Hent mad Højbjerg

UGENS RET

Tabata Foodpoint skifter ugens ret hver mandag - ugen ud.

Tabata nyskaber elskede klassikere og kreerer nye livretter, simreretter - en verden af smag.

Det kunne evt. være tarteletter med høns i asparges, hvor man får de lækreste store butterdejsskaller.


Et par af favoritterne er Tabatas gryde, som består af braiseret okse, bacon, cocktailpølser, peberfrugt, gulerødder, champignon & med den mest creme kartoffelmos på siden & syltede grønt.

Vikinge gryde, som også er en favorit, består af braiseret gris, bacon, cocktailpølser, gulerødder, svampe. Gryden serveres med ris eller sprøde fritter, og syltede grønt på siden.